Trådløft/Plasma/Innofill

Ultra V trådløft

Nedbrytbare PDO-tråder stimulerer kollagenproduksjonen i underhuden og fører til strammere hud. Nedbrytbare PDO-tråder stimulerer kollagen- og elastinproduksjonen i underhuden og fører til strammere hud. Dette betyr at denne behandlingen ikke lengre er bare for ansiktet og ved øyelokkene, men også kanskje like mye for andre deler av kroppen. Iom at behandlingen er transderman (med nåler gjennom huden) oppnår man effekt uten å skade de overflatiske delene av huden (som ved laserbehandling). Effekten er maksimal ved 3 mnd og kan forventes å holde i ca 1,5 år avhengig av hudtype og livsstil. Det er ingen øvre aldersgrense for behandling med Ultra V tråder. Ultra V Tråder er en legebehandling hos oss.

Ultra V plasma

Termisk på virkning av huden (varmebehandling) og fører til strammere hud. Varmeenergi sendes kontrollert igjennom huden fra utsiden med et plasmaapparat. Effekten er en kontrollert termisk påvirkning av underhuden slik at den krymper/strammes opp. Dette er en behandling som hovedsakelig gjøres på svært tynne hudområder, mest brukt er områdene rundt øynene. Behandlingen er permanent, men det er mulig å etterstramme huden. Effekten ses umiddelbart, men det kan forventes ytterligere bedring over de neste 3 månedene etter behandlingen. Ultra V Plasma er en legebehandling hos oss.

Ultra V Innofill

Radiofrekvensbehandling av underhuden med siktemål å stramme opp huden og bryte opp arr. Effektiv og rask behandling uten narkose eller bedøvelse. En tynn nål med et radiofrekvenshode føres inn under huden og varmer opp underhuden slik at den strammes opp. Effekten er mer konsentrert og effektiv enn transdermale teknikker (som går igjennom huden fra utsiden) og med mindre skadepotensial. Effekten er også betydelig på arr og hudsprekker. En behandling tar omlag 15-30 minutter. Effekten er oftest permanent, men gjerne som del av annen behandling, spesielt er denne teknikken god i kombinasjoner med kirurgi for arrbehandling. Ultra V Innofill er en legebehandling hos oss.

Behandlere

Ved Sørlandet Privatsykehus gjøres disse behandlingene av spesialutdannede leger og hudleger.

Du trenger en konsultasjon hos en av disse spesialitetene, eller tverrfaglig poliklinikk, for å vurdere om du er kandidat for behandlingen. Ofte kan du få behandlingen samme dag som konsultasjonen.

Vi bruker et 3D simuleringsutstyr spesielt for ved disse behandlingene – både for vurderinger og også for oppfølging av behandlingsresultatet.

Behandlingsmodaliteter

  • Trådløft
  • Plasmabehandling
  • Innofill

Sterilitet er svært viktig ved subdermale (under huden) injeksjoner. Vi har en egen operasjonssal som vi bruker til dette formålet. Vi kan også gi beroliggende medisiner og eller narkose dersom du har behov for dette ved en behandling. Kapasiteten vår er nå vesentlig bedre på disse behandlingene.

Indikasjoner – bruksområder – tverrfaglige vurderinger

Den vanligste bruken er i estetisk øyemed, spesielt der kirurgi ikke vil gi tilfredsstillende resultat, eller der kirurgi gir for stor risiko i forhold til det forbedringspotensialet som kan forventes. I kosmetisk øyemed brukes metodene for å forebygge eller behandle «rynker» eller uønskede konturer i huden. Etablerte rynker er svært vanskelig å behandle, om ikke umulig, annet enn i kombinasjon med kirurgi, laser eller annen estetisk behandling – det er derfor svært viktig med en grundig vurdering og konsultasjon med henblikk på å kartlegge hvilken behandlingsmodalitet som er riktig for akkurat deg.

Sørlandet Privatsykehus, Estetisk Plastikkirurgi og Estetics har jevnlige, tverrfaglige konsultasjonsdager for å vurdere dine behov for kombinasjoner av behandlinger. Ofte diskuterer vi et eller flere pasientcase i vårt videokonferanserom. Derfor kan du også få tverrfaglige vurderinger av flere typer leger (kosmetisk hudlege, laser/ønh-lege og plastikkirurg) ved utfordringer som er sammensatte (som de fleste problemstillinger er).

Se forøvrig vår svenske samarbeidspartner sine sider: CompleteSkin

 

Ytterligere informasjon om behandlingen

Injeksjonsbehandling – før inngrepet

Injeksjonsbehandling trenger i utgangspunktet ingen forbehandling.

Før inngrepet kan det imildertid være fornuftig å ha på Embla-krem eller tilsvarende slik at du bedøver det øverste laget av huden. Dette vil gjøre at følelsen av innstikkene nærmest blir eliminert. Embla-plaster får du på apoteket reseptfritt.

Injeksjonsbehandling – inngrepet

Ved injeksjoner av legemidler og/eller lokalanestesi (-bedøvelse) brukes svært tynne nåler, likevel vil du kjenne injeksjonen som «stikk».

Hos oss gjør vi behandlingen på en operasjonsstue (legebehandling) eller et spesialtilpasset behandlingsrom.

Det er ofte nødvendig med avkjølende omslag etter inngrepet.

Injeksjonsbehandling – etter inngrepet

Det er ofte nødvendig med avkjølende omslag etter injeksjonsbehandlingen.

Blåmerker og små merker etter innstikkstedet kan forekomme, men går bort av seg selv svært kort tid etter inngrepet.

Du vil få spesielt rettet informasjon om akkurat din etterbehandling i pasientportalen og/eller skriftlig etter inngrepet.

Priser

Behandling
Pris
Trådløft
fra 5500 NOK
Innofill Radiofrekvensbehandling
fra 3500 NOK
Plasmabehandling
fra 3500 NOK